Januar - marts

Vores menukort

Prøv vores koncepter

Menuen gælder fra den. 9 januar - 29 marts.

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters valgfri menu

345,-

Frit valg

3 retters menu med 2 forskellige forretter, hovedretter og desserter.

12

retters menu

395,-

Pr. person

12 retters social dining menu. Retterne serveres løbende.

3 retters menu

Forret

Tempereret kuller

125
Græskarskum - Græskar - Syltede Tyttebær

Carpaccio

125
Trøffelmayo - Radicchio - Kapers - Syltede rødløg - Rucola

HOVEDRET

Grillet kalveculotte

225,-
Rosenkål - Citron - Mandler- Kartoffel røsti - Hvidløgs blanquette

Fisk fra Strandby

225,-
Friteret jordskokker - Jordskokkepure - Chips - Palmekål

Dessert

Æble Makron tærte

99,-
Sveske armagnac iscreme - Tvild

Chokolade brownie

99,-
Brombærmusse - Lakridsiscreme - Sprødt

Morgenmad:
Mandag – Fredag: 6.30-10.00
Lørdag - Søndag 7.00-10.00

Restaurant STED1:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00

12 retters menu

Serveres som social dining

395 .-
Social dining menu, serveres løbende.

Snacks:
STED1´s Chili Cheese Tops med Lime Mayo - Syltede Jalapeños
Hjemmelavet Tortilla Chips - Haydari Dip
Sprødt Rispapir - Rejer - Dild Mayo
Tærte - Rødbedetatar - Gedeostecreme

Forret
Kuller - Græskarskum - Græskar - Syltede Tyttebær
Tempereret laks - Hytteost - Rugbrød - Karse ørredrogn
Jomfruhummer - Karljohan emulation - Svampe Croutons

Mellemret
Spicy meatballs - Pak Choi- Edamamebønner- Mango
Friteret jordskokker - Jordskokkepure - Fyrtårn - Jordskokkechips
Braiseret svinekæbe - Røsti - Selleripure- Chips

Hovedret
Grillet kalv - Rosenkål - Hvidløgs blanquette

Dessert
Chokolade brownie- Brombærmusse - Lakridsiscreme - Sprødt

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

88 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

88 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

55 .-

Snacks

DKK 65 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vinbuffet

Fredag og lørdag aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 285,- pr. person.

Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.