November - december

Vores menukort

Prøv vores koncepter

Menuen gælder fra den. 7 november - 14 december.

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

345,-

Frit valg

3 retters menu med 5 forskellige Social Dining forretter.

12

retters menu

395,-

Pr. person

Menuen holder pause i november og december

3 retters menu

Forret

185
Hummerflager – aioli – syltede rødløg Chili Cheese Top – jalapenos Parmaskinke – grillet brød – svampemayo – syltede løg Hummerburger – fennikel - æble - kimchimayo Skærising på crouton – æble chili blanquette Syltet græskar – græskarpure

HOVEDRET

Grillet kalveculotte

225,-
syltetde valnødder – grønkål – peberrod - kartoffelcreme – rødbede strimler – rødvinssauce.

Dessert

HVIDCHOKOLADE PANNA COTTA

99,-
Amarena kirsebær – kirsebærgele – brændte mandler krystalliseret hvidchokolade

Morgenmad:
Mandag – Fredag: 6.30-10.00
Lørdag - Søndag 7.00-10.00

Restaurant STED1:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00

12 retters menu

Serveres som social dining

395 .-
Ikke muligt i november og december. Kommer retur på menuen i januar

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

88 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

88 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

55 .-

Snacks

DKK 65 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vinbuffet

Udsolgt i november & december

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 285,- pr. person.

Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.