Januar - marts
Vores menukort
Prøv vores koncepter
Menuen gælder fra den. 9 januar - 29 marts.
Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.
3
retters valgfri menu
345,-
Frit valg
3 retters menu med 2 forskellige forretter, hovedretter og desserter.
12
retters menu
395,-
Pr. person
12 retters social dining menu. Retterne serveres løbende.
3 retters menu
Forret
Tempereret kuller
125Carpaccio
125HOVEDRET
Grillet kalveculotte
225,-Fisk fra Strandby
225,-Dessert
Æble Makron tærte
99,-Chokolade brownie
99,-Morgenmad:
Mandag – Fredag: 6.30-10.00
Lørdag - Søndag 7.00-10.00
Restaurant STED1:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Bar & view:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00


12 retters menu
Serveres som social dining
395 .-Snacks:
STED1´s Chili Cheese Tops med Lime Mayo - Syltede Jalapeños
Hjemmelavet Tortilla Chips - Haydari Dip
Sprødt Rispapir - Rejer - Dild Mayo
Tærte - Rødbedetatar - Gedeostecreme
Forret
Kuller - Græskarskum - Græskar - Syltede Tyttebær
Tempereret laks - Hytteost - Rugbrød - Karse ørredrogn
Jomfruhummer - Karljohan emulation - Svampe Croutons
Mellemret
Spicy meatballs - Pak Choi- Edamamebønner- Mango
Friteret jordskokker - Jordskokkepure - Fyrtårn - Jordskokkechips
Braiseret svinekæbe - Røsti - Selleripure- Chips
Hovedret
Grillet kalv - Rosenkål - Hvidløgs blanquette
Dessert
Chokolade brownie- Brombærmusse - Lakridsiscreme - Sprødt
Børnemenu
Hjemmelavet fiskepinde
88 .-Kyllinge nuggets
88 .-Børneis
55 .-Snacks
DKK 65 pr. person
Vinbuffet
Fredag og lørdag aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 285,- pr. person.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin
Book dit bord online
Online reservation
Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.
