juni
Vores menukort
Prøv vores koncepter
Menuen gælder fra den. 24 maj - 5 juli.
Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.
3
retters menu
325,-
Frit valg
Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af to forretter, to hovedretter og to desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.
12
retters menu
375,-
Pr. person
Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.
Forret
Kammusling
125 .-Hvide asparges
125,-Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00
Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Bar & view:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Hovedret
Culotte
225 .-Smør dampet hvidfisk
225,-Dessert
Tærte
99 .-Arme ridder
99,-12 retters menu
Serveres som social dining
375 .-Kylling skin – trøffelmayo – syltet bøgehatte.
Svampe chips – kylling power.
Bloody mary østers.
Krabbeburger – avocado – sprød kartoffel.
Kammusling – brunet blomkål – brunet smør - Soya – ingefær – hasselnød.
Havkat – basquaise.
Ærte risotto
Gulerod – grøn asparges – bimi – malt – ramsløgs mayo – potte.
Nakke af Iberico gris – oliven emulsion.
Hvide asparges – ramsløgssmør.
Grønne æbler – sorbet – karamel.
Børnemenu
Hjemmelavet fiskepinde
85 .-Kyllinge nuggets
85 .-Børneis
50 .-Snacks
DKK 60 pr. person
Vin buffet
Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin
Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person
Book dit bord online
Online reservation
Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.