Februar - Marts
Vores menukort
Prøv vores koncepter
Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.
3
retters menu
325,-
Frit valg
Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.
12
retters menu
375,-
Pr. person
Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.
Forret
Ravioli
125 .-Tatar af okseinderlår
125,-Skærising ala Nage
125,-Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00
Restaurant STED1:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Bar & view:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Hovedret
Kalveculotte
225 .-Fisk fra dagens aktion
225,-Risotto nebbiolo
225,-Dessert
Tarte Tatin
99 .-Hvidchokolade chees cake
99,-Kokos top
99,-12 retters menu
Serveres som social dining
375 .-Gratineret gedeost på timians brød
Taco med grissekæber - asiatisk blanket – urtesalat.
Hvidvinsdampede blå muslinger - cremet muslingesauce
Tigerrejer stegt med chili og friske koriander
Grillet hjertesalat – mild vinegrette.
Græskarsuppe – ristet kærne.
Risotto nebbiolo.
Ravioli – krondild sauce – oksespidsbryst – dild syltet glaskålsbånd.
Culotte – brændt løgsauce. Confiteret jordskokker med vesterhavstæppe
Cannoli – mascapone creme med mørk chokolade.
Tarte tatin – vaniljeis.
Børnemenu
Hjemmelavet fiskepinde
85 .-Kyllinge nuggets
85 .-Børneis
50 .-Snacks
DKK 60 pr. person
Vin buffet
Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.
Vinbuffet holder en pause fra den. 16/11 - 11/1.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin
Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person
Book dit bord online
Online reservation
Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.