MAJ-JUNI
Vores menukort
Prøv vores koncepter
Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.
3
Retters menu
325,-
Frit valg, Pr. person
Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af to forretter, to hovedretter og to desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.
12
Retters menu
375,-
Pr. person
Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.
3 retters menu
Ceviche af lyssej
125,-Grillet kalveculotte
225,-Eller
Dampet fisk i glaskål
225,-Rabarber
99,-Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00
Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Bar & view:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00
12 retters menu
Serveres som social dining
375 .-Oksespidsbryst i kroket - ramsløg
Chips - Sour Cream
Snobrød - spicy mayo - syltet rødløg - kørvel
Krustade med friskost - stenbidderrogn - purløg
Ceviche af lyssej - rød æble - agurk - fingerlime
Forårsrulle med tigerrejer - sesam mayo
Smørblancheret asparges - friteret panko - ramsløgsblanquette
Pizza med gedeost og ricotta - kartoffel - rosmarin
Gnocchi – hvidvin - purløg - skalotteløg
Onglet – hvidløgsblanquette
Rabarber - estragon - kiks - sorbet
Børnemenu
Hjemmelavet fiskepinde
85 .-Kyllinge nuggets
85 .-Børneis
50 .-Snacks
DKK 60 pr. person
Vin buffet
Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin
Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person
Book dit bord online
Online reservation
Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.