Restaurant sted1

Ledige stillinger

Souschef til ambitiøst køkken

Hotel Jutlandia & Restaurant STED1 er mere end et hotel. Du er oplevelsesskaber – og du er med til at gøre et besøg på Restaurant STED1 til et mindeværdigt besøg for vores mange gæster.

STED1 ligger på 6.sal med udsigt over havnen, vandet og byen.

Vi søger kok/souschef til Restaurant STED1, med højt fagligt niveau.

Vi har mulighed for at tilbyde ansættelse fra den. 1. september eller efter aftale. 

Vi tilbyder

• En spændende og lærerig fuldtidsstilling i et godt arbejdsmiljø med gode relationer til professionelle kollegaer.

• Et job med masser af ansvar og mulighed for faglig og personlig udvikling. Mulighed for at sætte sit præg på menuen.

• En alsidig hverdag hvor opgaverne er varierende og lærerige.

• Oplæring og uddannelse af nye medarbejdere og elever-

• Maden er på et højt gastronomisk niveau lavet efter sæson og kun de bedste råvarer.

• Ansvar for menu i tæt samarbejde med vores køkkenchef Simon Mark Jeppesen.

• Flexibel vagtplan.

Vi tilbyder et attraktivt og alsidigt job på en dynamisk arbejdsplads.

STED1 er en velrenommeret restaurant med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte. Der arbejder tæt sammen med vores søster restaurant, 2takt Cafe & Brasserie.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår.

Vi forventer af dig

• Du har arbejdet som kok i branchen, og du interesserer dig for gastronomi og service.

• Du er professionel, målrettet og så alligevel afslappet på en måde, der gør det nemt for andre at arbejde sammen med dig.

• Det er et krav at være uddannet kok.

• Vigtigst er et godt flair for mad og ledelse.

Ansøgning sendes via formularen herunder eller til mail: simon-sted1@hotmail.com.

For yderligere spørgsmål kontakt venligst Simon Mark Jeppesen på tlf. 42173533

Ansøgning

Send din ansøgning via formularen herunder.

For yderligere spørgsmål kontakt venligst Simon Jeppesen på tlf. 42173533 eller mail. simon-sted1@hotmail.com

Vi holder af vores uformelle tone og holder af, at vi har plads til forskellighed. Dog har vi én ting til fælles: Vi yder vores bedste hver dag, hele dagen. Det er med til at gøre os til en af de bedste restauranter i Nordjylland.