juni - august

Vores menukort

Prøv vores koncepter

Menuen gælder fra den. 15 juni - 31 august.

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

345,-

Frit valg

Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af 3 forret, 3 hovedret og 3 desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.

12

retters menu

395,-

Pr. person

Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet

3 retters valgfri menu

Forret

Mac N Cheese

125,-
Rigatoni - Jomfruhummer - Majs

Danske kartofler

125,-
Vagtel æg - Purløgsmayo - Ærter - Flæskesvær

Tatar

125,-
Okseinderlår - Svampemayo - Foie gras - Crouton

HOVEDRET

Kalvefilet

225,-
Parmaskinke - Bimi - gulerødder - Hvidløgssauce

Skærissing på Crouton

225,-
Smørbagt Butternut squash & sauce - basilikumsolie

Fyldt vagtel

225,-
Ærte francise - Syltede Perleløg - Karse Blanquette

Dessert

Danske jordbær

99,-
Jordbærgele - jordbærsorbet - 50% fløde - sprød tvild

Rabarber

99,-
Gin syltede rabarber - Hvid chokolade Panna Cotta - Hindbær/rabarber tonic sorbet - marengs

Hindbær semifreddo

99,-
Chokoladekage - friske hindbær - chokoladespåner - hindbærsorbet

Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00

Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00

12 retters menu

Serveres som social dining

395 .-

snack

Snobrød af brioche – Rød karry mayo – Syltede rødløg
Friterede artiskokker - vesterhavsost - artiskokskum
Flæskesvær — Baconmayo

Forret

Gedeost – Bimi – Guanciale
Pizza – Pancetta – Pecorino – Artiskokker – Tomat

Mellemret

Carpaccio af hvilling – Citronskal – Syltede fennikel – Hvid trøffel mayo – Jordskokke chips
Smørstegt pak choy - krondildsauce - ristet boghvedekerner
Skærissing – Butternutsauce - basilikumsolie

Hovedret

Kalvefilet – Sauce bordelaise
Lune danske kartofler – Purløgs smør – Ristet solsikkekerner
Ærte française

Dessert

Danske jordbær – Jordbær gele – Jordbær sorbet – 50% fløde – Sprød tvild

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

88 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

88 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

55 .-

Snacks

DKK 65 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vin buffet

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 285,- pr. person.

Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.