November - December

Vores menukort

Forretter

andetartelet

98 .-
Peberrodssauce – friteret grønkål – syltede bøgehatte

Jordskokkesuppe

98 .-
Dampet torsk – syltede jordskokker – purløgsolie

Glaseret grisekæbe

98 .-
Portvinsglace – gulerodspure – chips

Hovedretter

Grillet kalveculotte

199 .-
Saltbagt selleri – dust – selleripure – pom. Anna – sauce bordelaise – kørvel

Stegt fisk fra aktionen

199 .-
Saute med æble, perleløg og morkel – æble blanket

Confiteret andelår

199 .-
Glaserede rødbede – rødvinssauce – mos

Dessert

“Ris al a mande”

98 .-
Mandelbund – mousse – kirsebærgele – amarena kirsebær – puffede ris

Krydderkage

98 .-
Vaniljekranse creme – jødekage iscreme – pebernødde marangs.

Mørk Chokolademousse

98 .-
Pebermynte iscreme – chokoladespåner

Snacks

DKK 50 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vin buffet

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 235,- pr. person.

Vælg mellem: Bobler – hvid – rød- rosé – dessertvin VINBUFFET HOLDER PAUSE I NOVEMBER OG DECEMBER. OG ER RETUR IGEN I JANUAR.

Prøv vores koncepter

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

300,-

Frit valg

Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.

10

retters menu

395,-

Pr. person

*HOLDER PAUSE I NOVEMBER OG DECEMBER OG ER RETUR IGEN TIL JANUAR.

Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.