Menukort September & Oktober

Snacks:
Snacks selection: 5 slags hjemmelavet snacks med dip 50,- pr. person.

NYHED – VIN BUFFET 
Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 235,- pr. person.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød- rosé – dessertvin

3 retters menu – konceptet:
Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.
– Frit valg 300,-

Forretter:

Hummer bisque
Friteret luftig hummer – fermenterede hvidløg – purløg – mizuna – brøndkarse
~~~
Risotto 
Friterede kalvebrisler – syltede bøgehatte – morkel – parmesan
~~~
Røget laks 
Avocadotatar – rugbrødsoblater – punzo – mayo

Hovedretter

Culotte
Selleri/marvcreme – selleribrud – dust – bearnaise – pommes
~~
Skærising
Souffle af soltørrede tomater – perlecouscous – fennikel – savoykål – purløgsblanquette

Dessert:

Mille feuille 
Friske hindbær – hvid chokoladecreme – hindbærgelé – hybenrosegelé – hyldeblomstsorbet
~~~
Pære pocheret med safran
Guld chokoladeganache – mørk chokoladeganache – yuzogelé – guld dust – Vaniljeis

10 retters menu – konceptet:
Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. 
Denne menu skal bestilles af hele bordet. 
Pris pr. person 395,-

Snacks:
Forårsrulle med gris – kimchimayo
Grissini – aioli
Rejechips – sour/tomat dust
Grillet peberfrugt med gedeostecreme 

Forretter:
Hummer bisque – friterede hummer
Skærising med soltørrede tomater – savoykål

Mellemret:
Sortfodsskinke
Risotto – morkel

Hovedret:
Culotte – selleri/marvcreme – kroket – rødvinssauce

Dessert:
Mille feuille – friske hindbær – hvid chokoladecreme – hindbærgelé – hybenrosegelé – hyldeblomstsorbet