September-oktober
Vores menukort
Prøv vores koncepter
Menuen gælder fra den. 23 august - 4 november.
Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.
3
retters menu
325,-
Frit valg
Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af 3 forretter, 2 hovedretter og 3 desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.
12
retters menu
375,-
Pr. person
Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.
Tortellini med ricotta og spinat
125 .-Tatar
125,-svampetoast
125,-Forret
Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00
Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00
Bar & view:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00


Hovedret
Grillet kalveculotte
225 .-Skærising
225,-Dessert
Tirami Choux
99 .-Chokolade fondant
99,-Lagkage
99,-

12 retters menu
Serveres som social dining
375 .-Arancini
Carpaccio – Friteret kapers – Rucola – Vesterhavsost
Hjemmelavet grissini stænger – Baba Ganoush
Pizza – Tomat sauce - Pecorino – Salsiccia
Svampetoast - Oregano
Pappardelle pasta – Muslinger – Jomfruhummer – Hummersauce
Skærising – Tomat - Oliven – Olivenolie – Citron
Confiteret gris – Parmesansauce
Stegte og syltet squash
Gnocchi – Parmesan – Olivenolie
Tirami Choux
Børnemenu
Hjemmelavet fiskepinde
85 .-Kyllinge nuggets
85 .-Børneis
50 .-Snacks
DKK 60 pr. person
Vin buffet
Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin
Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person
Book dit bord online
Online reservation
Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.
