September - November

Vores menukort

Forretter

Saltet sej fra Strandby

99 .-
Aske - aioli - agurk - sprød malt - ramsløgskapers - ærteskum

Skummende hummersuppe

99 .-
Calamari - peberfrugt - filodej

Pasta Rigatoni

99 .-
Cremet svampesauce - majs - parmesan

Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00

Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Onsdag - Torsdag: 17.00-23.00
Fredag - Lørdag: 17.00-23.00

Hovedretter

Kalveculotte

225 .-
Rosenkål - syltede bøgehatte - hasselback - kryddersmør - sauce bordelaise

Frisk fisk fra Strandby

225 .-
Spidskål - syrlig æble blanquette - syltede rødløg - morkler

Klassisk hvidvins risotto

225 .-
Trøffel fra Italien - parmaskinke

Dessert

gammeldags æblekage

99 .-
Creme double fløde - hjemmelavede makroner - vanilje iscreme

Klassisk italiensk tiramisu

99 .-
Cremet mascarpone - marsala - espresso iscreme

fransk citrontærte

99 .-
Marengs - fløde iscreme - citrontimian

12 retters menu

Serveres som social dining

375 .-
Nogle retter serveres enkeltvis andre som sharing. Ens for alle retterne er at de er lavet med årstidens kvalitets råvarer og kærlighed til maden.

Friteret hummer i hotdogbrød fra egen bager - kimchi mayo

Friteret calamari - sort aioli

Grillet snobrød - syltet butternut - spicy piment creme

Græskar pizza med fetaost - frisk rosmarin

Confiteret due lår - olivenmayo - friteret panko

Pasta rigatoni - cremet svampesauce - parmesan

Tatar med cayenne - svampemayo - revet foie gras

Klassisk hvidvins risotto - trøffel fra Italien

Kalveculotte med kraftig sauce bordelaise

Klassisk sød og krydret ratatouille

Dessert

Nybagt eclair fyldt med karamelchokolade creme

Gammeldags æblekage med creme double fløde - vanilje iscreme - makroner

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

85 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

85 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

50 .-

Snacks

DKK 60 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vin buffet

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.

Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person

Prøv vores koncepter

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

325,-

Frit valg

Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.

12

retters menu

375,-

Pr. person

Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.