November - december

Vores menukort

Prøv vores koncepter

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

325,-

Frit valg

Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.

12

retters menu

375,-

Pr. person

Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.

Forret

Serveres som social dining

175 .-
Confiteret and i tartelet med jordskokker og syltede løg

Hjemmelavet krustade med cremet laks og urter

Pizza lavet på græskar med feta og rosmarin

Sprød jomfruhummer i hotdog med kimchi mayo

Dampet hvid fisk med urte tapenade og piment mayo

Asiatisk inspireret forårsrulle med gris med glasnudler og sursød dip

Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00

Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Onsdag - Torsdag: 17.00-23.00
Fredag - Lørdag: 17.00-23.00

Hovedret

Kalveculotte

225 .-
Rosa stegt kalveculotte – grønkål – æble – rødbedebånd marineret i portvin – pom. Rösti – kroket af spidsbryst med chili – rødvinssauce

Dessert

Snebold

99 .-
Snebold – abrikos – vaniljesne - nougat is – marcipan

12 retters menu

Serveres som social dining

375 .-
Rejechips og dust

Sprøde rodfrugter og havreflager med Purløgsmayo

Confiteret and i tartelet med jordskokker og timian mayo

Hjemmelavet krustade med cremet laks og urter

Pizza lavet på græskar med feta og rosmarin

Sprød jomfruhummer i hotdog med kimchi mayo

Dampet hvid fisk med urte tapenade og piment mayo

Asiatisk inspireret forårsrulle med gris med glasnudler og sursød dip

Rosa stegt kalveculotte – grønkål –pom. Rösti

Kroket af spidsbryst med chili - rødbede

Æbletærte - vaniljecreme

Snebold – vaniljesne - nougat is

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

85 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

85 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

50 .-

Snacks

DKK 60 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vin buffet

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.

Vinbuffet holder en pause fra den. 16/11 - 11/1.

Vælg mellem:
Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.