juli - august

Vores menukort

Forretter

Skærising på Crouton

99 .-
forårsløg, danske ærter og ramsløgssauce

Lune danske kartofler

99 .-
Vagtelæg, aspargescreme, sprød kyllingeskind og ærteskud

Carpaccio af okseinderlår

99 .-
Vesterhavsost, Feldsalat, ristet kastanjer og små syltet løg

Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00

Restaurant STED1:
Onsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Onsdag - Torsdag: 17.00-23.00
Fredag - Lørdag: 17.00-23.00

Hovedretter

Kød som det skal være

225 .-
Grillet kalv med nye danske kartofler og rødvinssauce

Grillet gris

225 .-
Med Pom Anna & pebersauce

Smørstegt fjæsing

225 .-
Perle couscous og skummende tomatsauce

Tilbehør

Alle vores hovedretter serveres med friske grøntsager fra lokalt dansk landbrug og variere efter sæson

Dessert

Jordbær

99 .-
Cremet Panna Cotta, Jensen jordbær, jordbærcreme og sprød chokolade

Pandekage

99 .-
Flamberet ferskner, hvid chokoladecreme og vaniljeis

Dansk rabarber koldskål

99 .-
Hjemmelavet kammerjunker og vaniljeparfait

12 retters menu

Serveres som social dining

375 .-
Nogle retter serveres enkelt vis andre som sharing. Ens for alle retterne er at de lavet med årstidens kvalitets råvarer og kærlighed til maden.

Hjemmelavet krustade - jomfruhummer fra strandby

Panko paneret fjæsing - citrusmayo

Hjemmelavet tagliatelle - tomatsauce - semi dried tomatoes

Svampetoast - skovens guld

Hjemmelavet forårsrulle - gris - sur/sød mayo

Caprese salat - mozzarella - basilikum

Carpaccio - okseinderlår - ristet kastanjer

Urtepotte - creme - sommergrønt

Grillet okse & god sauce

Ærter française

Cremet panna cotta - jordbær - jordbærcreme - sprød tvil

Hjemmelavet Ferrero Roche

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

85 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

85 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

50 .-

Snacks

DKK 60 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vin buffet

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.

Vælg mellem: Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person

Prøv vores koncepter

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

325,-

Frit valg

Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.

12

retters menu

375,-

Pr. person

Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.