Januar - Februar

Vores menukort

Prøv vores koncepter

Valgfrihed og kvalitet er et af vore øremærker, og dermed har vi også sammensat nogle koncepter, som gør det enkelt for dig som besøgende. Prøv det og få en verdensklasse smagsoplevelse.

3

retters menu

325,-

Frit valg

Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.

12

retters menu

375,-

Pr. person

Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet.

Forret

Ravioli

125 .-
krondild sauce – oksespidsbryst – dild syltet glaskålsbånd

Tatar af okseinderlår

125,-
olivenolie med chips af rodfrugter - parmesan flager – syltede løg – trøffelmayo.

Skærising ala Nage

125,-
Crouton - confiteret gulerødder - brændte skalotteløg - hvidvinssauce

Morgenmad:
Mandag – Søndag: 6.30-10.00

Restaurant STED1:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Bar & view:
Torsdag - Lørdag: 17.00-23.00

Hovedret

Kalveculotte

225 .-
confiteret jordskokker – vesterhavstæppe - sellericreme - pommes – sauce Bearnaise

Fisk fra dagens aktion

225,-
palmekål – græskar – syltet røde perleløg – ramen sauce

Risotto nebbiolo

225,-
parmesan - friteret salvie

Dessert

Tarte Tatin

99 .-
vanilje is

Hvidchokolade chees cake

99,-
kiks – basilikum broken gel – kiwi sorbet – dehydreret kiwi

Kokos top

99,-
brændt marengs med kokos - revet chokolade - ananas sorbet

12 retters menu

Serveres som social dining

375 .-
”den gamlemand” pizza tomatsauce – pecorino – artiskok – cherrytomat – panchetta

Gratineret gedeost på timians brød

Taco med grissekæber - asiatisk blanket – urtesalat.

Hvidvinsdampede blå muslinger - cremet muslingesauce

Tigerrejer stegt med chili og friske koriander

Grillet hjertesalat – mild vinegrette.

Græskarsuppe – ristet kærne.

Risotto nebbiolo.

Ravioli – krondild sauce – oksespidsbryst – dild syltet glaskålsbånd.

Culotte – brændt løgsauce. Confiteret jordskokker med vesterhavstæppe

Cannoli – mascapone creme med mørk chokolade.

Tarte tatin – vaniljeis.

Børnemenu

Hjemmelavet fiskepinde

85 .-
pommes - grøntsagsstave - remoulade

Kyllinge nuggets

85 .-
Pommes - grøntsagsstave - ketchup

Børneis

50 .-

Snacks

DKK 60 pr. person

5 slags hjemmelavet snacks med dip
- Udvalget variere efter årstiden og køkkenchefens humør

Vin buffet

Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 250,- pr. person.

Vinbuffet holder en pause fra den. 16/11 - 11/1.

Vælg mellem:
Bobler – hvid – rød - rosé – dessertvin

Juicemenu 3 forskellige juicer tilpasset årstiden for 175,- pr. person

Book dit bord online

Online reservation

Oplev byens måske bedste udsigt i varme omgivelser og med en god smagsoplevelse. Vi går ind for valgfrihed og kvalitet, og vi glæder os meget til at se dig.