Menukort januar & februar

Snacks Selection
Hjemmelavet snacks med dip 45,- pr. person

3 retters menu
Sammensæt selv din 3 retters menu
Frit valg 300,- (Alle retter kan bestilles enkeltvis)

Menu Januar & Februar

Forretter:

Carpaccio
Carpaccio af okseinderlår –  friteret kapers – krydretmayo 99
***
Fransk løgsuppe
Croutons – parmesan – brunet løgpure 99
***
Smørstegt torsk
Grillet squash – syltet løg – jordskokkechips – yuzupure – muslingefume 99

Hovedretter:

Grillet flap meat
Løgskaller – gulerødder – selleri – porre 215
***
Kylling med souffle
Trøffel – parmaskinke – tomat 215
***
Skærissing på crouton
Grønkål – æble – chips 215

Tilbehør:
Pom. fondant – Vinterkålssalat – Pommes frites 

Sauce:
Rødvinssauce  – Sauce bearnaise – Tomatiseret hønseglace

Dessert:

Tiramisu med Italiensk kakao
Espressoiscreme 80
***
Chokoladefondant & vaniljeiscreme
Appelsin – lakrids 80
***
Vandbakkelser
Æbler – hvidchokolade – rosmarin 80

Børnmenu (Childrens menu)
Sammensæt selv 3 ting (“kød”- grøntsag – dressing) 75

Fiskepinde (Fish Sticks) – Bøf (hamburger)
– Kylling nuggets (Chicken nuggets)
***
Grøntsags stave (Vegetables) – Pommes Frites 
Kartofler (Potatoes)
***
Ketchup – Mayo – Remoulade

Restaurant STED1 klassikere – Classics:

Burger med grillet briochebolle
Fritterede løgringe – syltet agurk – Emmentaler – hjemmelavet kryddermayo – Pommes fritter 150
***
Vegetarret
Grillet porrer – grillet squash – tomat – vinterkålssalat 150
***
Osteplanke med STED1 kvalitets oste
Sprød – Sødt 90

Spørg tjeneren:

4 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 350
4 glas vinmenu og vand 225

Spørg tjeneren:

5 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 400
5 glas vinmenu og vand 275