Menu August – Oktober

Snacks Selection
Hjemmelavet snacks med dip 100 (til 2 pers.)

Homemade snacks served with dip (Suitable for 2 pers.)

3 retters menu
Sammensæt selv din 3 retters menu
Frit valg 300
(Alle retter kan bestilles enkeltvis)

Tatar af torsk med dild & citron
Dild – havtorn – brød – agurk 99

***
Blæksprutte & kantareller
Hummer fume – fermenteret hvidløg – chili 99
***
Perlehøne terrin
Pistacie – blomme chutney & glace – brombær 99

Hovedret
Vælg selv 3 ting ( “kød” – kartoffel – sauce).

Sammensæt selv din perfekte menu. (Combine your own perfect menu)

Vælg først “kød”

Rosastegt Ongle
Trompet hatte – østershatte – solbær 215
~~~
Rødtunge
Morkler – æble – perleløg – dild 215
~~~
Grisemørbrad I crouton
Kastanjer – grydestegt blomkål & pure 215

Vælg tilbehør 
Grillet hjertesalat med vinegrette og  cashew nødder – Pommes frites – Små kogte kartofler

Vælg sauce

Persille sauce – Hvidløgs sauce bearnaise – Æble blanket

Dessert

Comte ost & trøffel 
Citron & honning sirup – hyben dust 80

***

Syltet pærer i hyldebær
Skyr sorbet – salt karamel – hyldebær 80
***

Karamel Panna Cotta
Karamel tæppe – lime perler – havregryn 80

Børnmenu (Childrens menu)
Sammensæt selv 3 ting (“kød”- grøntsag – dressing) 75

Fiskepinde (Fish Sticks) – Bøf (hamburger)
– Kylling nuggets (Chicken nuggets)
***
Grøntsags stave (Vegetables) – Pommes Frites 
Kartofler (Potatoes)
***
Ketchup – Mayo – Remoulade

Restaurant STED1 klassikere – Classics:

Helstegt rødspætte med tyttebær, citron, nye danske kartofler og smørsauce 225
(Roasted flounder)
***
Burger med grillet briochebolle – fritterede løgringe – syltet agurk – Emmentaler – hjemmelavet kryddermayo – Pommes fritter
150
(Beef Burger)

***

Vol au Vent de canard – confiteret and – ande hjerter – foie gras – solbær – sauce på vilde bær 175
(Vol au vent with duck)
***
Vegetar med Grønne & hvide asparges – Artiskokpure – syltet og tørret tomat – brændte løg 155
(Vegetarien dish)
***
Hummersalat – jomfruhummer I tempur – hjemmerøget laks – avokado – purløgscreme – havgus – cherry tomat
125
(Salad with fried lobster)
***
Grilld cheese – ciabatta brød – mornay sauce – comet ost – skovbær – sortfodsskinke 125
(Grilled cheese)
***
Osteplanke med STED1 kvalitets oste – sprød – Sødt 90

4 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 350
4 glas vinmenu og vand 225

Blæksprutte & kantareller
Hummer fume – fermenteret hvidløg – chili

***
Gåse Terrin
Pistacie – blomme chutney & glace – brombær

***
Rosastegt Ongle
Trompet hatte – østershatte – solbær
***
Karamel Panna Cotta
Karamel tæppe – lime perler – havregryn

5 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 400
5 glas vinmenu og vand 275

Tatar af torsk med dild & citron
Dild – havtorn – brød – agurk

***
Gåse Terrin
Pistacie – blomme chutney & glace – brombær
***
Grisemørbrad I crouton
Kastanjer – grydestegt blomkål & pure
***
Comte ost & trøffel 
Citron & honning sirup – hyben dust

***
Syltet pærer i hyldebær
Skyr sorbet – salt karamel – hyldebær