Menu November & December

Frit valg 3 retters 300,-
Vi har valgt at opgradere vores udvalg fra 9 retter til 12 retter for at I får endnu mere valgfrihed, til den samme lave pris

Menu November & December

Forretter:

Confiteret svinebryst
Æble – brokengel – brunet løg pure – kartoffel chips
***

Pocheret torsk & bacon crumble
Æggeblomme crème – purløgs splach – syltede perleløg
***

Rimmet laks & fennikel
Farvede gulerødder – frisee & hyldeblomsteddike – rævesaucemayo
***

Toast med kylling pate
 syltede grøntsager

Hovedretter:

Grillet Onglet & selleri/marv creme
Saltbagt selleri brud med purløgs dust – løg ringe – røget og ristet marv
***

Andebryst & confiteret persillerod
Pastinak vendt i pure og vent i kyllingskind og hakket timian
***

Nakkefilet & flæskesværscrumble
Bagt græskar – syltede lune rødbedepasta 
***

Skærissing på crouton
Grønkål – pære bånd

Dessert:

Tiramisu med chokolade
***

“Ris a la mande” Panna Cotta uden ris
Puffede ris – brændte mandler – kirsebær kaviar – kirsebær
***

“æble skiver“
Bagt med æbler – dust – vanilje is 

***

Kokos top & lime iscreme
Kokos/mælke sifon – ristet kokos – mørk chokolade