Menu November & December

Frit valg 3 retters 300,-
Vi har valgt at opgradere vores udvalg fra 9 retter til 12 retter for at I får endnu mere valgfrihed, til den samme lave pris

Menu November & December

Forretter:

Confiteret svinebryst
Æble –  brunet løg pure – kartoffelchips
***
Pocheret torsk & bacon crumble
Æggeblommecrème – purløgs splach – syltede perleløg – crumble
***
Rimmet laks & fennikel
Farvede gulerødder – frisee & hyldeblomsteddike – mayo
***
Toast med kyllingepate
syltede grøntsager

Hovedretter:

Grillet kalveculotte & selleri/marv creme
Saltbagt selleri brud med purløgsdust – løgringe – røget og ristet marv
***
Andebryst
Confiteret persillerod – pure – kyllingeskind – timian
***
Nakkefilet & flæskesværscrumble
Bagt græskar – rødbedepasta – flæskesværscrumble
***
Skærissing på crouton
Grønkål – pærebånd – chips

Dessert:

Tiramisu med Italiensk kakao
***
“Ris a la mande” 
Panna cotta – Puffede ris – brændte mandler – kirsebærcaviar – kirsebærsauce
***
“æble skive“
Bagt med æbler – dust – vaniljeis
***
Kokostop & lime iscreme
Kokossifon – ristet kokos – mørk chokolade