Menu November – December

Snacks Selection
Hjemmelavet snacks med dip 45,- pr. person

3 retters menu
Sammensæt selv din 3 retters menu
Frit valg 300
(Alle retter kan bestilles enkeltvis)

Vi har valgt at opgradere vores udvalg fra 9 retter til 12 retter for at I får endnu mere valgfrihed, til den samme lave pris

Menu November & December

Forretter:

Confiteret svinebryst
Æble –  brunet løg pure – kartoffelchips 99
***
Pocheret torsk & bacon crumble
Æggeblommecrème – purløgs splach – syltede perleløg – crumble 99
***
Rimmet laks & fennikel
Farvede gulerødder – frisee & hyldeblomsteddike – mayo 99
***
Toast med kyllingepate
syltede grøntsager 99

Hovedretter:

Grillet kalveculotte & selleri/marv creme
Saltbagt selleri brud med purløgsdust – løgringe – røget og ristet marv 215
***
Andebryst
Confiteret persillerod – pure – kyllingeskind – timian 215
***
Nakkefilet & flæskesværscrumble
Bagt græskar – rødbedepasta – flæskesværscrumble 215
***
Skærissing på crouton
Grønkål – pærebånd – chips 215

Tilbehør:
Pom. fondant – rødkålssalat med appelsin og valnødder – Pommes frites – “Brunede kartofler”

Sauce:
Rødvinssauce  – Sauce bearnaise – Muslingesauce

Dessert:

Tiramisu med Italiensk kakao 80
***
“Ris á la mande” 
Panna cotta – Puffede ris – brændte mandler – kirsebærcaviar 80
***
“æble skive“
Æbler – dust – vaniljeis 80
***
Kokostop & lime iscreme
Kokossifon – ristet kokos – mørk chokolade 80

Børnmenu (Childrens menu)
Sammensæt selv 3 ting (“kød”- grøntsag – dressing) 75

Fiskepinde (Fish Sticks) – Bøf (hamburger)
– Kylling nuggets (Chicken nuggets)
***
Grøntsags stave (Vegetables) – Pommes Frites 
Kartofler (Potatoes)
***
Ketchup – Mayo – Remoulade

Restaurant STED1 klassikere – Classics:

Burger med grillet briochebolle – fritterede løgringe – syltet agurk – Emmentaler – hjemmelavet kryddermayo – Pommes fritter 150
(Beef Burger)

***

Vegetar med Grønne & hvide asparges – Artiskokpure – syltet og tørret tomat – brændte løg 155
(Vegetarien dish)
***
Osteplanke med STED1 kvalitets oste – sprød – Sødt 90

Spørg tjeneren:

4 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 350
4 glas vinmenu og vand 225

Spørg tjeneren:

5 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 400
5 glas vinmenu og vand 275