Menu marts & april

Bobler & cocktails til din velkomst
-Cremant d´Bourgogne, Vitteau-Alberti, Frankrig 80
-Wint & Lila Strawberry Gin – Rose Limonade 75
-Daffy´s Gin – 1724 Tonic 75
-Gin Mare – 1724 Tonic 100
-Cocktail – Tom Collins Bulldog 80-
Aperol Spritz 80

Snacks Selection
Hjemmelavet snacks med dip 100
(Velegnet til 2 pers.)

Homemade snacks served with dip (Suitable for 2 pers.)

3 retters menu
Sammensæt selv din 3 retters menu
Frit valg 300
(Alle retter kan bestilles enkeltvis)

Forretter

Stenbiderrogn
 Hjemmelavet Vaffel – løg – økologisk creme fraiche 99
(Lumpfish roe – homemade waffle – onions – organic creme fraise)
Vi anbefaler dertil et glas: Riesling, Spätlese trocken, Goldatzel Johannisberg, Tyskland 75
***
Ramensuppe
Gris – nudler – enoki – spæde grønsager 99
(Ramen soup – noodles – enoki – vegetables)
Vi anbefaler dertil et glas: Semillon, Mendel, Mendoza, Argentina 70
***
Jomfruhummerruller
Friteret – frisk – dips
99
(Norway lobster – fried – fresh – dip)
Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast 80

Hovedret
Vælg selv 3 ting ( “kød” – kartoffel – sauce).

Sammensæt selv din perfekte menu. (Combine your own perfect menu)

Vælg først “kød”

Okseculotte
 Ratatouille på danske grønsager – sweet potato pure 215
(Beef roast – ratatouille of danish vegetables – sweet potato pure)
Vi anbefaler dertil et glas: Cabernet, Sauvignon, Cannonball, Usa 80
~~~
Skovdue
 Frisk pasta – båndzucchini – morkelsauce 215
(Wood pigeon – fresh pasta – ribbon zucchini – morel sauce)
Vi anbefaler dertil et glas: Colheita Nocturno, MMXVI, Portugal 85
~~~
Dagens fisk
 Savoykål – ristede boghvede – grillet agurk 215

(Fish – savoy cabbage – toasted buckwheat – grilled cucumber)
Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast 80

Vælg kartoffel (Choose potato)
Pom. Anna
~~~
Pommes frites
~~~
Kartoffel Rose

Vælg sauce (Choose sauce)
Morkelsauce
~~~
Bearnaise sauce
~~~
Purløgs blanquet

Tilkøb til de retter, du ønsker (forret og hovedret).
Foie Gras 50

Dessert

Agurkedessert
Agurkeflager – rosmarin – sprødt malt – agurkeis 80

(Cucumber – rosemarin – malt – cucumber ice cream)
Vi anbefaler dertil et glas: Muscat, Claude Val, Frankrig 60
***
After Eight
Pebermynteiscreme – chokoladespåner
chokolademousseflager 80

(Pebbermint ice cream – chocolate)
Vi anbefaler dertil et glas: 2014 Banyuls, Clos saint Sebastien, empreintes 70
***
Arme riddere
Blodappelsinsorbet – vaniljecreme 80

(French toast – blood orange sorbet – vanilla cream)
Vi anbefaler dertil et glas:  2014 Banyuls, Clos saint Sebastien, empreintes 70

Børnmenu (Childrens menu)
Sammensæt selv 3 ting (“kød”- grøntsag – dressing) 75

Fiskepinde (Fish Sticks) – Bøf (hamburger)
– Kylling nuggets (Chicken nuggets)
***
Grøntsags stave (Vegetables) – Pommes Frites 
Kartofler (Potatoes)
***
Ketchup – Mayo – Remoulade

 

Restaurant STED1 klassikere – Classics

Skind stegt torsk med grillet grønkål – havtorn –
muslinge fume – dagens kartoffel
225
(Roasted cod)
Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast
***
Burger med grillet briochebolle – fritterede løgringe – syltet agurk – Emmentaler – hjemmelavet kryddermayo – Pommes fritter
150
(Beef Burger)
Vi anbefaler en iskold Kronenbourg fadøl til 60
***

Vol au Vent de canard – confiteret and – ande hjerter – foie gras – solbær – sauce på vilde bær 175
(Vol au vent with duck)
***
Vegetar med ratatouille – sweet potato pure – Zucchini – savoykål – boghvede – purløgsblanquette 155
(Vegetarien dish)
***
Hummersalat – jomfruhummer I tempur – hjemmerøget laks – avokado – purløgscreme – havgus – cherry tomat
125
(Salad with fried lobster)
***
Grilld cheese – ciabatta brød – mornay sauce – comet ost – skovbær – sortfodsskinke 125
(Grilled cheese)
***
Osteplanke med STED1 kvalitets oste – sprød – Sødt 90

 4 rettersmenu
(Bestilles af hele bordet) 350
4 glas vinmenu og vand 225

Stenbiderrogn
 Hjemmelavet Vaffel – løg – økologisk creme fraiche

Vi anbefaler dertil et glas: Riesling, Spätlese trocken, Goldatzel Johannisberg, Tyskland 
***
Jomfruhummerruller
Friteret – frisk – dips

Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast  
***
Okseculotte
Ratatouille på danske grønsager – sweet potato pure

Vi anbefaler dertil et glas: A6mani, Negroamaro, Salento I.G.P
***
Agurk dessert
Agurkeflager – rosmarin – sprødt malt – agurkeis 

 5 rettersmenu
(Bestilles af hele bordet) 400
 5 glas vinmenu og vand 275

Stenbiderrogn
Hjemmelavet Vaffel – løg – økologisk creme fraiche

Vi anbefaler dertil et glas: Riesling, Spätlese trocken, Goldatzel Johannisberg, Tyskland
***
Jomfruhummerruller
Friteret – frisk – dips

Vi anbefaler dertil et glas: Semillon, Mendel, Mendoza, Argentina
***
Dagens fisk
Savoykål – ristede boghvede – grillet agurk

Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast
***
Skovdue
Frisk pasta – båndzucchini – morkelsauce

Vi anbefaler dertil et glas:
Colheita Nocturno, MMXVI, Portugal
***
After Eight
Pebermynteiscreme – chokoladespåner
chokolademousseflager