Menu Maj & Juni

Bobler & cocktails til din velkomst
– Cremant d´Bourgogne, Vitteau-Alberti, Frankrig 80
– Wint & Lila Strawberry Gin – Rose Limonade 75
– Daffy´s Gin – 1724 Tonic 75
– Gin Mojito 75
– Cocktail – Tom Collins Bulldog 80
– Aperol Spritz 80

Snacks Selection
Hjemmelavet snacks med dip 100
(Velegnet til 2 pers.)

Homemade snacks served with dip (Suitable for 2 pers.)

3 retters menu
Sammensæt selv din 3 retters menu
Frit valg 300
(Alle retter kan bestilles enkeltvis)

Forretter

Artiskok 
 sortfodsskinke – chips – vesterhavsost 99
(Artichoke – Black Foot Shine – Chips – Western Sea Cheese)
Vi anbefaler dertil et glas: Chardonnay, Macon Solutré-Pouilly, Joseph Burrier, Bourgogne 75
***
Rimmet torsk med caviar
Syrnet fløde – ramsløg – syltet æble – høaske 99
(Salted cod with caviar – cream – pickled apple – ash)
Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast 80
***
Ravioli
Sort hummer – hvide asparges – muslinge fume
99
(Ravioli – black lobster – white asparagus – mussel fume)
Vi anbefaler dertil et glas: Muscat Reserve, Trimbach, Alsace 75

Hovedret
Vælg selv 3 ting ( “kød” – kartoffel – sauce).

Sammensæt selv din perfekte menu. (Combine your own perfect menu)

Vælg først “kød”

Confit af Duroc gris
Svampe – forårsløg – timian splash 215
(Confit of pork – mushrooms – scallion – timian splash)
Vi anbefaler dertil et glas: Corvina “Ripasso”, Paolo Cottini, Veneto, Italien 85
***
Okse culotte
Grillet nye løg – brændte løg – selleri & marv creme 215
(Beef roast – grillen onions – flamed onions – celery & marrow cream)
Vi anbefaler dertil et glas: 2013 Paringa Estate, Shiraz, Australien 80
***
Dagens fisk
Grønne asparges – farvede tomater – tørret tang 215

(Fish –green asparagus – colored tomatoes – dried seaweed)
Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast 80

Vælg kartoffel (Choose potato)

Nye danske kartofler
~~~
Pommes frites
~~~
Kartoffel Rose

Vælg sauce
(Choose sauce)
Bordelaise sauce
~~~
Bearnaise sauce
~~~
Løvstikke blanquet

Dessert

Stikkelsbær
Karamel – flager – is 80

(Gooseberry – karamel – icecream)
Vi anbefaler dertil et glas: 2014 Banyuls, Clos saint Sebastien, empreintes 70
***
Tabt citronfromage
Et velsmagende uheld 80
(Dropped lemon musse)
Vi anbefaler dertil et glas: 2017, Rustenberg, Straw wine, syd afrika 70
***
Rabarber
Gin & Tonic – lime blade marengs – tonic iscreme 80

(Rhubarb – gin & tonic – meringue – icecream)
Vi anbefaler dertil et glas: Slingsby Rabarber gin med hyldeblomst tonic 75

Dessert

Børnmenu (Childrens menu)
Sammensæt selv 3 ting (“kød”- grøntsag – dressing) 75

Fiskepinde (Fish Sticks) – Bøf (hamburger)
– Kylling nuggets (Chicken nuggets)
***
Grøntsags stave (Vegetables) – Pommes Frites 
Kartofler (Potatoes)
***
Ketchup – Mayo – Remoulade

Restaurant STED1 klassikere – Classics

Skind stegt torsk med grillet grønkål – havtorn –
muslinge fume – dagens kartoffel
225
(Roasted cod)
Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast
***
Burger med grillet briochebolle – fritterede løgringe – syltet agurk – Emmentaler – hjemmelavet kryddermayo – Pommes fritter
150
(Beef Burger)
Vi anbefaler en iskold Kronenbourg fadøl til 60
***

Vol au Vent de canard – confiteret and – ande hjerter – foie gras – solbær – sauce på vilde bær 175
(Vol au vent with duck)
***
Vegetar med Grønne & hvide asparges – Artiskokpure – syltet og tørret tomat – brændte løg 155
(Vegetarien dish)
***
Hummersalat – jomfruhummer I tempur – hjemmerøget laks – avokado – purløgscreme – havgus – cherry tomat
125
(Salad with fried lobster)
***
Grilld cheese – ciabatta brød – mornay sauce – comet ost – skovbær – sortfodsskinke 125
(Grilled cheese)
***
Osteplanke med STED1 kvalitets oste – sprød – Sødt 90

4 rettersmenu
(Bestilles af hele bordet) 350
4 glas vinmenu og vand 225

Rimmet torsk med caviar
Syrnet fløde – ramsløg
– syltet æble – høaske

Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast
***
Artiskok 
sortfodsskinke – chips -vesterhavsost

Vi anbefaler dertil et glas: Chardonnay, Macon Solutré-Pouilly, Joseph Burrier, Bourgogne
***
Okse culotte
Grillet nye løg – brændte løg – selleri & marv creme

Vi anbefaler dertil et glas: 2013 Paringa Estate, Shiraz, Australien
***
Rabarber
Gin & Tonic – lime blade marengs – tonic iscreme

Vi anbefaler dertil en GT: Slingsby Rabarber gin med hyldeblomst tonic 75

 5 rettersmenu
(Bestilles af hele bordet) 400
 5 glas vinmenu og vand 275

Ravioli
Sort hummer – hvide asparges -muslinge fume

Vi anbefaler dertil et glas: Muscat Reserve, Trimbach, Alsace
***
Rimmet torsk med caviar
Syrnet fløde – ramsløg – syltet æble – høaske

Vi anbefaler dertil et glas: 2015 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast
***
Artiskok 
 sortfodsskinke – chips – vesterhavsost

Vi anbefaler dertil et glas: Chardonnay, Macon Solutré-Pouilly, Joseph Burrier, Bourgogne
***
Krondyr
Svampe – forårsløg – timian splash
Vi anbefaler dertil et glas:
Corvina “Ripasso”, Paolo Cottini, Veneto, Italien
***
Stikkelsbær
Karamel – flager – is
Vi anbefaler dertil et glas:  2014 Banyuls, Clos saint Sebastien, empreintes