Menu Juli & August

Snacks Selection
Hjemmelavet snacks med dip 100 (til 2 pers.)

Homemade snacks served with dip (Suitable for 2 pers.)

3 retters menu
Sammensæt selv din 3 retters menu
Frit valg 300
(Alle retter kan bestilles enkeltvis)

Forretter
Tatar med cayennepeber
Revet foie gras – røget svampe mayo – croutons 99
(Tatar with cayenne-pepper – grinder foie gras – smoked mushroom mayo – croutons)
***
Stegt kammusling med Beurre blanc
Danske ærter – radis – frisee 99
(Braised scallop with beurre blanc – Danish peas – radish – frisee)
***
Mac N Chees
Jomfruhummer – pasta – asparges 99
(Norway lobster – pasta – asparges)

 

Hovedret
Vælg selv 3 ting ( “kød” – kartoffel – sauce).

Sammensæt selv din perfekte menu. (Combine your own perfect menu)
Vælg først “kød”

BBQ ribs
Poppede majs – majskolbe – purløgssmør 215
(BBQ ribs- popped corn – corn on the cob – chives butter)
~~~
Grillet kalve culotte med timian
Bønner – sukker ærter – mini gulerødder 215
(Grillet vel loin with thyme – suger peas – mini carrots)
~~~
Skind stegt kulmule med buket af sommer grønt 215
(skin fried hake with a bouquet of summer greenery)
Vi anbefaler dertil et glas: Godello, Bodegas merayo, Bierzo, Spanien 75

Vælg kartoffel (Choose potato)
Nye danske kartofler – Pommes frites – Fried sweet potato

Vælg sauce
(Choose sauce)
Whiskey sauce – Hvidløgs sauce bearnaise – Beurre blanc

 

Desserter
Jordbær med Creme Double Fløde
tonka iscreme – Rødgrød – grønne jordbær – sprød vaffel 80

(Strawberries with double creme – rødgrød – tonka ice creme –
green strawberries – crisp waffle
)
***

Chokolade & Nougat
Mascarpone creme – mazarin – mokka/chokolade glasur 80
(Creme of Mascarpone – mocca/chokolade frosting – mazarin)
***

Hindbær Millefeuille
Hvidchokolade – skovsyre – hyldeblomstsorbet 80

(Raspberry Millefeuille – white chocolate – wood sorte – elder flowet sorbet)

Børnmenu (Childrens menu)
Sammensæt selv 3 ting (“kød”- grøntsag – dressing) 75

Fiskepinde (Fish Sticks) – Bøf (hamburger)
– Kylling nuggets (Chicken nuggets)
***
Grøntsags stave (Vegetables) – Pommes Frites 
Kartofler (Potatoes)
***
Ketchup – Mayo – Remoulade

Restaurant STED1 klassikere – Classics:

Helstegt rødspætte med tyttebær, citron, nye danske kartofler og smørsauce 225
(Roasted flounder)
***
Burger med grillet briochebolle – fritterede løgringe – syltet agurk – Emmentaler – hjemmelavet kryddermayo – Pommes fritter
150
(Beef Burger)

***

Vol au Vent de canard – confiteret and – ande hjerter – foie gras – solbær – sauce på vilde bær 175
(Vol au vent with duck)
***
Vegetar med Grønne & hvide asparges – Artiskokpure – syltet og tørret tomat – brændte løg 155
(Vegetarien dish)
***
Hummersalat – jomfruhummer I tempur – hjemmerøget laks – avokado – purløgscreme – havgus – cherry tomat
125
(Salad with fried lobster)
***
Grilld cheese – ciabatta brød – mornay sauce – comet ost – skovbær – sortfodsskinke 125
(Grilled cheese)
***
Osteplanke med STED1 kvalitets oste – sprød – Sødt 90

 

 

4 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 350
4 glas vinmenu og vand 225

Mac N Chees
Jomfruhummer – pasta – asparges

Vi anbefaler dertil et glas: Godello, Bodegas merayo, Bierzo, Spanien
***
Tatar med cayennepeber
Revet foie gras – røget svampe mayo – croutons

Vi anbefaler dertil et glas: Pinot gris, Trimbach, Alsace, Frankrig
***
Grillet kalve culotte med timian
Bønner – sukker ærter – mini gulerødder

Vi anbefaler dertil et glas: Malbec ”Lunta”, Mendel, Mendoza, Argentina
***
Jordbær med Creme Double Fløde
tonka iscreme – Rødgrød – grønne jordbær – sprød vaffel

Vi anbefaler dertil et glas: 2017, Rustenberg, Straw wine, syd afrika

5 rettersmenu (Bestilles af hele bordet) 400
5 glas vinmenu og vand 275

Stegt kammusling med Beurre blanc
Danske ærter – radis – frisee
Vi anbefaler dertil et glas: Pinot gris, Trimbach, Alsace, Frankrig
***
Mac N Chees
Jomfruhummer – pasta – asparges
Vi anbefaler dertil et glas: Godello, Bodegas merayo, Bierzo, Spanien
***
Tatar med cayennepeber
Revet foie gras – røget svampe mayo – croutons
Vi anbefaler dertil et glas: Rose, Pinot Noir, Guy Saget, Loire, Frankrig
***
BBQ ribs
Poppede majs – majskolbe – purløgssmør
Vi anbefaler dertil et glas: Corvina “Ripasso”, Paolo Cottini, Veneto, Italien
***
Chokolade & Nougat
Mascarpone creme – mazarin – mokka/chokolade glasur
Vi anbefaler dertil et glas: 2014 Banyuls, Clos saint sebastien, empreintes