Menukort Juli & August

Snacks:
Snacks selection: 5 slags hjemmelavet snacks med dip 50,- pr. person.

NYHED – VIN BUFFET
Hver aften tilbyder vi minimum 8 kvalitetsvine med fri vand eller danskvand – 2,5 time for 235,- pr. person.
Vælg mellem: Bobler – hvid – rød- rosé – dessertvin

3 retters menu – konceptet:
Sammensæt din egen 3 retters menu ud fra vores udvalg af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, så den passer til dét, som du har lyst til.
– Frit valg 300,-

FORETTER 

En klassiker – Ravioli med ricotta og spinat
hummer – asparges brocolli – glaskål – purløgs blanquet – 99,-
Vinforslag: Riesling, Wie Im Fluge, Goldatzel, Tyskland – 80 ,-

Tatar fra syden – Tatar af okse
Satay – peanuts – havgus – chili – 99,-
Vinforslag: Pinot Noir, Butterfield Station, USA – 80 ,-

Taco med gris
Syltede løg – kimchi mayo – guacamole – 99,-
Vinforslag: Pinot Noir, Butterfield Station, USA – 80 ,-

page2image37178096

HOVEDRETTER

Kød som det skal være – Kalveculotte
med sweet potato puré, Grønne asparges – små gulerødder- estragon sauce – pommes frites – 215 ,-
Vinforslag: A6mani, Negroamaro, Salento I.G.P, Italien – 75 ,-

Skærising med ramsløgs soufflé
Glaskål – perle couscous – asiatisk beurre blanc sauce – 215 ,-
Vinforslag: Chardonnay, Colombard, Haut Flassac, Frankrig – 75 ,-

Wellingtons fætter – Kalvefilet i crouton med svampe
Spidskål – sukkerærter – panchetta- kroketter – rødvinssauce – 215 ,- Vinforslag: Lunta Malbec, Mendel, Argentina – 80 ,-

DESSERTER

Vi vandt VM – Pandekager med vanilje creme
Abrikos puré – hasselnødde iscreme – ristede hasselnødder- 90 ,-
Vinforslag: Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Frankrig – 75 ,-

STED1s is – Ispind med rabarber
Hvid chokolade – Rabarber creme – 90 ,-
Vinforslag: Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Frankrig – 75 ,-

Rødgrød med koldskål
Bær – panna cotta – vanilje is – 90 ,-
Vinforslag: Coteaux du Layon, Domaine Chupin, Frankrig – 75 ,-

page3image37092560

10 retters menu – konceptet:
Retterne serveres lidt ad gangen som social dining. Denne menu skal bestilles af hele bordet. – Pris pr. person 395,-

Snacks
Hjemmelavede chips med sourcreme and onion
Krokette med and og trøffelmayo
Italienske grissini stænger med romesco dip
Håndpillede rejer med asparges og ramsløgs mayo

Forret
Ravioli med grillet jomfruhummer
Skærising med ramsløgs soufflé
Salat caprese

Mellemret
Tatar med satay og havgus Taco med gris og guacamole

Hovedret
Wellingtons fætter med spidskål og panchetta

Dessert
Rødgrød med koldskål

STED1 Klassiker:

Burger med trøffelmayo
Cheddar – syltede rødløg – frittede løgringe – fritter og dip – 150,-

Stjerneskud
Smørstegt rødspætte filet – håndpillede rejer -grillet citron -dressing 150,-

Børnemenu:

Hjemmelavede fiskepinde
Pommes -grøntsagsstave -remoulade 85 ,-

Burger -Pommes -ketchup 85 ,-

Kyllinge nuggets
Pommes -grøntsagsstave -ketchup 85 ,-

Børneis 50 ,-